Coolics Oy

Yrityksestämme

Coolics - yksi kokonaisuus;
valaistus, älykäs ohjaus ja asiakasseuranta!

Coolics Oy on suomalainen LED-kohdevalaisimien kehittäjä ja kokonaisvaltaisten valaisinprojektien palveluntarjoaja. Erikoisalaamme ovat vihannes-hedelmä-leipä-liha-kala-juoma ja kukkatiskien kohdevalaisimet mukaanlukien kaikki houkuttelevaa ja tuotteen hyvin esiintuovaa valaistusta tarvitsevat liiketilat.

Kohdevalaisimemme poikkeavat muista markkinoilla olevista älykkyyden ja valmistusmenetelmän ansiosta. Valaisimet ovat langattomasti ja etänä säädettävissä. Mullistavaa älyvalaisimissa on asiakkaiden käyttätymisen seuranta ilman kameraa esim. uusien tuotteiden lanseerauksissa, kampanjoissa ja tuotteiden sijoittelussa liikkeissä. Valaisimien antureihin on kytkettävissä myös lämpötilan, ilmankosteuden, ilman laadun yms mittaus.

Valmistusmenetelmällämme on EU-alueella Patent pending. Insertoimme ledin jo valmistusvaiheessa valaisimeen, jolloin säästyy ylimääräisiä työvaiheita ja osia. Valaisimista tulee myös paljon kestävämpiä ja ovat edullisempia valmistaa.

Kohdevalojen kokonaispaketti sisältää Coolics kiinnityskiskot ja kiinnnitystarvikkeet. Kun tiedät valaistavan alueen tai kohteen koon ja valaisinpisteiden korkeuden, voit itse laskea tarvittavat valaisimet, kiskot ja tarvikkeet Coolicsin valintatyökalulla, ei yllätyksiä kustannuksiin.

Valaisimemme ovat ympäristöystävällisiä, laadukkaita, sähköä ja rahaa säästäviä, huipputeknisiä suomalaisia tuotteita. Olemme sitoutuneita ja omistautuneita toimittamaan juuri Teille optimoidun valaistuskokonaisuuden, ammattimaisella palvelulla!

“Sitoudumme ja omistaudumme toimittamaan juuri Teidän yrityksellenne räätälöidyn ja optimoidun valaistuskokonaisuuden, ammattimaisella palvelulla!”

Coolics Oy, Jari Kanervisto

Toimitusjohtaja Jari Kanervisto

Yhteystietomme:

Toimistomme sijaitsee Tampereella, mutta toimimme maanlaajuisesti!

Yrityksemme sijainti:
Postitorvenkatu 30
33840 Tampere
Toimistomme vaihde:
+358 10 423 7111

Yrityksemme sähköpostiosoite:
orders@coolics.fi