Coolics Oy

Yrityksestämme

Tamperelainen LED-valaisinvalmistaja.

Coolics Oy on suomalainen LED-valaisinvalmistaja ja hollantilaisten Tronix Lighting tuotteiden maahantuoja. Erikoisalaamme ovat liiketilat, jotka tarvitsevat houkuttelevaa ja tuotteen hyvin esiintuovaa valaistusta.

Tasapainotetut Optima kohdevalaisimet eroavat muista markkinoilla olevista ympäristöystävällisen raaka-aineen ja valmistusmenetelmänsä ansiosta. Optima kohdevalaisimet valmistetaan komposiitista ruiskuvalutekniikkaa hyödyntäen (injection moulding), mikä vähentää tuotantoprosessin vaiheet lähes puoleen perinteisestä. Vaihdettavat LEDiL Optiset linssit mahdollistavat tarkkarajaisen valonsäteen ja laadukkaat LEDit takaavat oikean värintoiston. Lopputuloksena on pitkäikäinen, 

 

Valaisimien valmistuksessa käytetään patentoitua ruiskuvaluteknologiaa (injection moulding) ja komposiitti raaka-aineita. Näiden johdosta ne ovat markkinoiden kevyimpiä luokissaan. Insertoimme ledin jo valmistusvaiheessa valaisimeen, jolloin säästyy ylimääräisiä työvaiheita ja osia. Valaisimista tulee myös paljon kestävämpiä.

Kaikkiin valaisimiin on saatavilla Casambi Ready ominaisuus, minkä ansiosta niitä on helppo ohjata ja säätää langattomasti. 

Valikoimastamme löytyy myös älyvalaisinrataisuja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit seurata esimerkiksi asiakasvirtoja ilman kameroita, valaisimen avulla.

Valaisimemme ovat ympäristöystävällisiä, laadukkaita, sähköä ja rahaa säästäviä, huipputeknisiä suomalaisia tuotteita. Olemme sitoutuneita ja omistautuneita toimittamaan juuri Teille optimoidun valaistuskokonaisuuden, ammattimaisella palvelulla!

Tule katsomaan laaja valikoimamme Tampereelle osoitteeseen Postitorvenkatu 30, 33840 Tampere.

 

“Sitoudumme ja omistaudumme toimittamaan juuri Teidän yrityksellenne räätälöidyn ja optimoidun valaistuskokonaisuuden, ammattimaisella palvelulla!”

Coolics Oy, Jari Kanervisto

Toimitusjohtaja Jari Kanervisto

Yhteystietomme:

Toimistomme sijaitsee Tampereella, mutta toimimme maanlaajuisesti!

Yrityksemme sijainti:
Postitorvenkatu 30
33840 Tampere
Toimistomme vaihde:
+358 50 3415444

Yrityksemme sähköpostiosoite:
orders@coolics.fi