Coolics Oy

RTV Nekala ja Coolics Oy – Suomalaista perheyrittäjyyttä!

RTV Nekala, Coolics Oy, liiketilavalaistus

Vuonna 1951 ennakkoluuloton nuorimies Karl Gustav Lindblom (1927 – 2003) tuli Riihimäelle yhdessä liikekumppaninsa kanssa ja osti Riihimäen Tapetti ja Väri-nimisen pienen maalikaupan. Sisukkaalla yrittämisellä miehet saivat kaupan menestymään. Alusta alkaen toiminta niin vähittäis- kuin tukkukaupassa on ollut erittäin kasvuhakuista. RTV-Yhtymä Oy, joksi yrityksen nimi 1970-luvun alussa muutettiin, siirtyi vuonna 1994 yksinomaan Lindblomin perheen omistukseen. RTV on Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike.

Coolics Oy ja RTV Nekala

RTV:n uuteen Nekalan myymälään uusittiin aikoinaan muutakin valaistusta, mutta kohdevaloa ei ollut alussa tarpeeksi. Tampereen RTV Nekala lisäsi laattaosastollensa Coolics Oy:n Optima LED-kohdevalaisimia yhteistyössä Onnisen kanssa. Onnisen yhteyshenkilömme Antti Pesonen oli aktiivinen ja suunnitteli toteutuksen. Toteutettu valaistus on optimoitu tuomaan laattojen oikeat sävyt luonnollisesti esiin.

”Nyt laattojen sävyt ja pinnat tulevat esiin oikealla ja uudella tavalla. Tuotteet nousevat esiin, värit korostuvat sekä kuviot ja yksityiskohdat nousevat esiin paremmin. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!”, toteaa RTV:n paikallisjohtaja Asko Lindström.

Palvelumme parhaaksi puoleksi RTV Nekala kokee kokonaisvaltaisen toteutuksen suunnittelusta asennukseen. Henkilökunta on kiitellyt kovasti toteutusta ja Asko uskoo myös asiakkaiden arvostavan parempaa tuotteiden esillepanoa. Hän suositteleekin yritystämme, tuotteitamme ja palveluamme mielellään muille!