Coolics Oy

LEDiL Oy:n optinen MOLLY-linssi on voittanut arvostetun German Design Award 2019-palkinnon!

Coolics Oy, Coolics Optima, LEDiL, Molly, liiketilavalaistus

Coolics Optima-liiketilakohdevalaisimissa käyttämämme suomalaisen LEDiL Oy:n optinen MOLLY-linssi on voittanut hyvin arvostetun German Design Award 2019-palkinnon valaistuskategoriassa!

LEDiL:n linsseissä ja valaistuksessa ei ole kyse vain loppumattomista teknisistä valokeilan määritelmistä, vaan hyödyllisistä ja tarvituista tuloksista. MOLLY:n ainutlaatuinen ja vankka muotoilu on yhdistelmä uusinta uutta optista ja mekaanista designia. Linssi on esteettisesti täydellinen valinta kiskokohdevalaisimiin ja siinä on tasaisesti valaiseva pinta, kun valaisimet ovat päällä. Linssin pohja on suunniteltu nopeita asennuksia ja vaihtoja varten, eikä se tarvitse ylimääräisiä osia linssin ympärille. Optiikan kehityksen periaatteena on ollut tarjota maksimaalinen valonsäteen hallinta ja poikkeuksellisen yhdenmukainen värintoisto modernien COB-tyyppisten LED:ien kanssa.

Lukuisista vaihtoehdoista huolimatta Coolics Oy pyrkii myös ehdottomaan huippulaatuun niin valaisimienne teknisten ominaisuuksien kuin designin kanssa. Voit lukea LEDil Oy:n MOLLY-optiikasta lisää täältä ja täältä!